VIDEO Kanadská skupina Crystal Castles predstavila skladbu Sadist

NETKY.SK • 19 August 2016, 15:55 • 2 min
VIDEO Kanadská skupina Crystal Castles predstavila skladbu Sadist

BRATISLAVA - Kanadská elektronická skupina Crystal Castles zverejnila skladbu Sadist. Novinka pochádza z albumu Amnesty (I), ktorý prichádza na trh už dnes. Priaznivci experimentálnej formácie si ju môžu vypočuť prostredníctvom služby YouTube.

slovakia

left justify in out

Nahrávka Amnesty (I) obsahuje dvanásť piesní, z ktorých formácia už predtým ponúkla single Concrete, Char či Fleece.


Očakávaný album je prvým, ktorý kapela nahrala po odchode speváčky Alice Glass v roku 2014. Formácia, v ktorej pôsobia Ethan Kath a Edith Frances, je v súčasnosti na turné, v rámci ktorého sa predstavila aj na nedávnom piešťanskom festivale Grape.


Crystal Castles založil v roku 2003 v Toronte spomínaný skladateľ a producent Ethan Kath. O tri roky neskôr sa k nemu pridala spomínaná speváčka Alice Glass, ktorá skupinu opustila, aby sa mohla venovať sólovej kariére.

 

Formácia má na konte tiež albumy Crystal Castles (2008), Crystal Castles II (2010) a III (2012). Ich najúspešnejším singlom je Not in Love, na ktorom sa podieľal spevák Robert Smith z kapely The Cure. V roku 2011 im v rámci NME Awards udelili John Peel Award for Innovation.

Tracklist albumu Crystal Castles - Amnesty (I):


01 Femen
02 Fleece
03 Char
04 Enth
05 Sadist
06 Teach Her How to Hunt
07 Chloroform
08 Frail
09 Concrete
10 Ornament
11 Kept
12 Their Kindness Is Charade






twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona