VIDEO Kamionista si pozeral polonahé ženy na Facebooku, zabil policajta!

NETKY.SK • 4 November 2013, 16:52 • 2 min
VIDEO Kamionista si pozeral polonahé ženy na Facebooku, zabil policajta!

PHOEINX – Americký kamionista Jorge Espinoza (33) má na krku obvinenie zo zabitia z nedbalosti. Počas jazdy si na svojom mobilnom telefóne pozeral polonahé ženy!

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Espinoza, ktorý pochádza z amerického štátu Arizona si v takmer 105 kilometrovej rýchlosti pozeral na Facebooku polonahé ženy, keď zrazu vrazil do policajného auta. Náraz bol tak silný, že ho vymrštil do ďalšieho policajného auta a zabil policajta Tima Huffmana, ktorý vyšetroval nehodu, ktorá sa stala na štátnej ceste číslo 8.

Espinoza sa prizal, že si počas jazdy „pozeral fotografie niekoľkých sporo odetých žien v provokujúcich pózach,“ história z jeho telefónu však ukázala, že v tom čase takisto pozeral pornostránky.

Denník Arizona Daily Star takisto obdržal videozáznam z palubnej dosky Espinozovho kamiónu, na ktorej vidieť, že sa nevenuje šoférovaniu. Napriek tomu, že náraz vyzeral hrozivo Espinoza vyviazol bez zranení.

Teraz je však obviený z usmrtenia policajta a zo zničenia šiestich vozidiel, vrátane jeho kamiónu. Obžaloba ho obvinila až z dvadsiatich porušení zákona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies