VIDEO Kameraman nemohol uveriť, čo sa mu stalo: Nosorožec mal na neho netradičnú požiadavku

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 10:38 • 2 min
VIDEO Kameraman nemohol uveriť, čo sa mu stalo: Nosorožec mal na neho netradičnú požiadavku

JOHANNESBURG – Stretnutie nosorožcov s ľuďmi častokrát končia útekom pred obrovským zvieraťom. Tento kameraman má však úplne inú skúsenosť.

slovakia

left justify in out

Kameraman z Juhoafrickej republiky Garth De Bruno Austin natáčal dokument o pytliakoch, ktorí sa zameriavajú na lov nosorožcov. Prišiel k nemu jeden, ktorý mal na neho veľmi netradičnú požiadavku. Chcel od neho, aby ho poškriabal na bruchu.

 

„Počas filmovania ku mne prišiel nosorožec a chcel poškrabať. Tak som škrabal nosorožca, akoby na tom závisel môj život. Našťastie nechal na pokoji moju kameru,“ povedal kameraman.

 

Napriek tomu Garth upozorňuje, že nosorožce žijúce vo voľnej prírode sú veľmi nebezpečné. Totoho konkrétne natáčal už niekoľkokrát, a tak si k nemu vybudoval dôveru.

 

„Neskúšajte to s divokým nosorožcom, inak skončite veľmi zle,“ uzavrel Garth a dodal, že keď mal nosorožec dosť, išiel sa pásť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies