VIDEO Justin Bieber ukončil koncert po prvej skladbe: Dôvod vás prekvapí

NETKY.SK • 30 Október 2015, 11:16 • 2 min
VIDEO Justin Bieber ukončil koncert po prvej skladbe: Dôvod vás prekvapí

LOS ANGELES - Kanadský spevák Justin Bieber ukončil štvrtkový koncert v nórskom Osle po prvej skladbe.

slovakia

left justify in out

Dôvodom konania 21-ročného interpreta bol incident s fanúšikmi stojacimi v prvom rade, ktorí mu bránili utrieť vodu rozliatu na pódiu. "Čo to robíte? Povedal som, prestaňte. Ľudia, počúvajte ma. Snažím sa utrieť podlahu, dajte mi chvíľu," karhal fanúšikov do mikrofónu. Následne sa postavil a odišiel z pódia. "Končím, túto šou neodohrám," oznámil zároveň počas odchodu.

 


Spevák neskôr prostredníctvom služby Instagram zverejnil vysvetlenie. "Bol to pre mňa náročný týždeň, dlhé dni, žiaden spánok, zatiaľ čo som musel byť pripravený pre kamery a fanúšikov a tak ďalej," napísal. "V žiadnom prípade som nechcel byť neslušný, no rozhodol som sa ukončiť koncert, pretože ľudia v prvom rade nepočúvali. Je mi ľúto ľudí, ktorí boli vzadu a ospravedlňujem sa každému, koho som sklamal," doplnil.

 

 

 

Udalosť sa stala len jeden deň po tom, čo Bieber odišiel počas rozhovoru v španielskom rádiu 40 Principales, kde propagoval svoj nový album Purpose.


Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Už spomínaný album Purpose vyjde 13. novembra. Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú skladby Baby (feat. Ludacris), Boyfriend alebo What Do You Mean?, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, dvanásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards či šestnásť Teen Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies