VIDEO Justin Bieber sa pustil do veľkého muža, dostal poriadnu nakladačku

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 12:05 • 2 min
VIDEO Justin Bieber sa pustil do veľkého muža, dostal poriadnu nakladačku

CLEVELAND - Kanadský spevák Justin Bieber sa pobil na ulici s neznámym mužom. K incidentu došlo v stredu pred jedným z hotelov v Clevelande.

slovakia

left justify in out

Portál TMZ zverejnil aj video zachytávajúce bitku. V krátkom príspevku je možné vidieť, ako fyzicky väčší muž udiera 22-ročného interpreta do hlavy. Slávny rodák z Londonu v Ontariu sa začal brániť, no napokon skončil na zemi. Mužov sa snažili dostať od seba okolostojaci ľudia.

 


Zatiaľ nie je známe, čo vyvolalo incident. Spevák predtým navštívil zápas NBA a mal na sebe tričko basketbalového tímu Cleveland Cavaliers. Interpret sa potom zabával v klube Barley House a neskôr prostredníctvom služby Instagram zverejnil fotografie, na ktorých odpočíva.

 

 


Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015). Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého najznámejšími hitmi sú skladby Baby (feat. Ludacris), Boyfriend, Where Are Ü Now (feat Jack Ü) alebo What Do You Mean?, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Grammy, dve BRIT Awards, 14 Billboard Music Awards, osem American Music Awards či 16 Teen Choice Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies