VIDEO Justin Bieber má novú priateľku

NETKY.SK • 6 Október 2017, 10:35 • 2 min
VIDEO Justin Bieber má novú priateľku

BRATISLAVA - Kanadský spevák Justin Bieber má novú priateľku. Dvadsaťtriročný interpret randí s Paolou Paulin.

slovakia

left justify in out

Americkému týždenníku Us Weekly potvrdil novinku nemenovaný zdroj. "Sú do seba úplne zbláznení," dodal. Spevák a 26-ročná herečka, ktorá sa v roku 2015 predstavila vo dvoch epizódach seriálu Hráči (2015), sa spolu ukázali koncom septembra v kostole v Beverly Hills, kam sa vrátili aj 4. októbra.

 

"Boli veľmi zlatí. Justin chcel, aby sa Paola stretla s kňazom, tak mu ju predstavil," vyjadril sa zdroj. V ten istý večer sa dvojica vybrala na večeru do Soho House vo West Hollywoode. "Ona si dala lososový a on zas kurací šalát," prezradil zdroj.

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015).

 

Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu cenu Grammy, dve BRIT Awards, dvanásť American Music Awards, štrnásť Billboard Music Awards, či 23 Teen Choice Awards. V minulosti randil napríklad so Selenou Gomez.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona