VIDEO Jozef Golonka povedal prečo kandiduje do europarlmentu: Stálo to za to!

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 14:17 • 2 min
VIDEO Jozef Golonka povedal prečo kandiduje do europarlmentu: Stálo to za to!

BRATISLAVA – Bývalý legendárny hokejista Jozef Golonka (76) na tlačovej konferencii „povyprával“, prečo chce reprezentovať Slovensko v európskom parlamente.

slovakia

left justify in out

Bývalý skvelý slovenský hokejista je jednotkou eurokandidátky Strany moderného Slovenska (SMS), ktorej predsedom je bývalý člen HZDS Milan Urbáni. Golonka sa práve po Urbánim ujal slova a potencionálnym voličom povedal, prečo chce byť poslancom Európskeho parlamentu.

 

Golonka začal najmä o tom, že tam nebude len sedieť a poberať plat. „My všetci, ktorí tu sedíme sme tak zabezpečení, že nemusíme byť na určitých veciach závislí,“ povedal a nezabudol sa „obuť“ do niektorých súčasných poslancov: „Faktom je, že sú tam niektorí europoslanci, ktorí sú tam už DVA obdobia a neprehovorili ešte ani slovo. Ani neviem, že kto sú to a či boli niekedy medzi ľuďmi.“

 

Bývalý hokejista si nepriamo rypol aj do súčasného europoslanca za SDKÚ-DS Petra Šťastného, s ktorým ho čaká súdny spor. „Jako môžu sedieť niektorí poslanci v európskom parlamente, ktorí nežijú v Československu. Preto to hovorím, lebo my sme boli ešte dokopy...niekedy,“ dodal Golonka.

 

Ďalej spomenul aj to, že ako europoslanec bude chodiť medzi ľudí: "Ja som každý týždeň, resp. druhý týždeň na strednom Slovensku," a pokračoval: "Chodím do, do niekde Vranov pod Topľou. Chodím tam robiť besedy."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies