VIDEO John Travolta ohúril fanúšikov v Saudskej Arábii

NETKY.SK • 18 December 2017, 15:44 • 2 min
VIDEO John Travolta ohúril fanúšikov v Saudskej Arábii

RIJÁD - Hollywoodsky herec John Travolta ohúril svojich fanúšikov počas návštevy Saudskej Arábie, kde po viac ako 35 rokoch otvoria na budúci rok prvé kiná pre verejnosť.

slovakia

left justify in out

Travolta sa s fanúšikmi stretol v piatok v saudskoarabskej metropole Rijád. Tí sa ho pýtali na hereckú kariéru a rôzne filmové hity ako napríklad Pomáda, Horúčka sobotňajšej noci a Pulp Fiction: Historky z podsvetia. V sobotu zas na americkú filmovú hviezdu čakal galavečer a neskôr tlačová konferencia.

 

Slávny herec, tanečník a spevák prišiel na pozvanie Generálneho úradu pre zábavu, ktorý zriadil korunný princ Muhammad bin Salmán.

 

Ten sa usiluje o väčšiu sociálnu rozmanitosť krajiny, ako aj o otváranie kráľovstva zahraničným investorom. V rámci týchto snáh bol v kráľovstve už zrušený zákaz šoférovania žien, ktorý do platnosti vstúpi taktiež na budúci rok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies