VIDEO John Mayer predstavil singel Love On The Weekend

NETKY.SK • 18 November 2016, 14:49 • 2 min
VIDEO John Mayer predstavil singel Love On The Weekend

BRATISLAVA - Americký hudobník a spevák John Mayer predstavil svoj nový singel s názvom Love On The Weekend. Novinka je jeho prvou skladbou od coververzie piesne XO speváčky Beyoncé z roku 2014. Priaznivci 39-ročného interpreta si skladbu môžu vypočuť na viacerých digitálnych platformách, napríklad na službe YouTube.

slovakia

left justify in out

Mayer okrem uvedenia skladby vo štvrtok prostredníctvom videa na sociálnej sieti Facebook prezradil, že novú štúdiovku uvedie na trh na budúci rok. Album bude mať názov The Search for Everything, ale jeho presný dátum vydania zatiaľ nie je známy. Hudobník sa tiež vyjadril, že by ho po uvedení na trh chcel podporiť aj koncertnou šnúrou.


John Mayer vydal zatiaľ šesť štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009), Born And Raised (2012) a Paradise Valley (2013), z ktorého pochádza aj duet s Katy Perry s názvom Who You Love. Medzi jeho najznámejšie piesne patria Your Body Is A Wonderland, Daughters, Waiting On The World To Change alebo Who Says. Podarilo sa mu získať sedem cien Grammy.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies