VIDEO Jednoducho a rýchlo: Táto super pomôcka vám pomôže vyzerať mladšie

NETKY.SK • 30 December 2016, 18:58 • 2 min
VIDEO Jednoducho a rýchlo: Táto super pomôcka vám pomôže vyzerať mladšie

BRATISLAVA – Niektoré ženy sa so svojim vekom dokážu zmieriť a byť spokojné iné sa všemožne snažia udržať plynutie času na uzde.

slovakia

left justify in out

Na trhu je množstvo drahých produktov, ktoré nie vždy spĺňajú očakávania. Linda Gomez, zakladateľka značky Nexsey, predstavila novú zbraň proti vráskam na krku, ktoré sú jednými z najväčších a ťažko premožiteľných útrap väčšiny starších žien.

 

Ide o špeciálny druh lepiacej pásky, pomocou ktorej sa dá natiahnuť koža. Linda vo videu vysvetľuje podrobný postup: Najskôr si vypnite vlasy, aby vám nezavadzali. Potom odstrihnite kúsok špeciálnej pásky. V zadnej časti krku zoberte a natiahnite nadbytočnú kožu na oboch strán. Natiahnuté časti potom spojte k sebe a prelepte páskou. Vrásky na krku zmiznú a to vám uberie niekoľko rokov.

 

 

"Hľadala som spôsob, ako pomôcť odstrániť nerovnú pleť na dekolte bez nutnosti nákladných a bolestivých chirurgických zákrokov. Experimentovala som s rôznymi možnosťami a napokon som vyvinula pásky Nexsey ako jednoduché, lacné, spoľahlivé a rýchle riešenie! Dúfam, že to bude užitočné pre mnohé ženy, ktoré sa pasujú s týmto problémom,“ vysvetlila.

 

Páska je vyvinutá tak, aby na pokožke držala pevne a neodliepala sa tak ľahko ako bežné pásky. Produkt sa okamžite stal hitom kozmetických bloggerov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona