VIDEO Jedák hotdogov získal horčicovožltý pás víťaza: Pozrite si koľko ich zjedol!

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 06:55 • 2 min
VIDEO Jedák hotdogov získal horčicovožltý pás víťaza: Pozrite si koľko ich zjedol!

NEW YORK - Známy americký jedák Joey Chestnut prezývaný "Čeľuste" dnes padol na koleno a požiadal o ruku svoju dlhoročnú priateľku, až potom sa zúčastnil na každoročnej súťaži v jedení hotdogov v New Yorku, kde skonzumoval 61 párkov v rožkoch. Obhájil tak vytúžený horčicovožltý pás víťaza, informovala tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Tento muž z kalifornského mesta San José nedosiahol vlastný rekord z vlaňajška, 69 párkov a rožkov za desať minút, ale aj tak ľahko porazil Matta Stonieho, ktorý skončil ako druhý. Tento súper, takisto zo San José, dokázal zjesť 56 párkov s rožkami.
      

Chestnut dnes zvíťazil už ôsmykrát po sebe. Súťaž je nazvaná Nathan's Famous Fourth of July Hot Dog Eating Contest, podľa siete reštaurácií s rýchlym občerstvením Nathan's Famous, ktorá sa špecializuje na hotdogy. Chestnut (30) si pred súťažou v newyorskej obytnej štvrti Coney Island urobil ešte rýchlu pauzu a dal svojmu vzťahu s priateľku Neslie Ricasovou oficiálny punc. Aj ona je ambicióznou súťažiacou v jedení.

 

V ženskej časti súťaže obhajovala titul šampiónky Sonya Thomasová prezývaná "Čierna vdova", ale pripravila ju oň Miki Sudová z Las Vegas, ktorá zhltla 34 párkov s rožkami. Thomasová, pochádzajúca z mesta Alexandria v štáte Virgínia, bola schopná zjesť len 27 a 3/4 párku s rožkom.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona