VIDEO Japonský park je na jeseň ako vymaľovaný: Celý je zahalený do červena

NETKY.SK • 4 November 2018, 21:33 • 2 min
VIDEO Japonský park je na jeseň ako vymaľovaný: Celý je zahalený do červena

HITACHINAKA - Červená, kam len oko dovidí. Tak na jeseň vyzerá japonský Hitachi Seaside Park, ktorý pre svoj očarujúci zjav láka v toto ročné obdobie množstvo turistov.

slovakia

left justify in out

A nie je sa čomu diviť, červeno zafarbené kríčky husto lemujú kopce a ľudia v tej záplave farby občas pôsobia ako mravce.

 

Park v meste Hitachinaka je turistami vyhľadávaný prakticky v každom ročnom období. Na jar sa halí najmä do bledo modrej farby, návštevníci v ňom nájdu aj množstvo tulipánov alebo narcisov.

 

img

Zdroj: Pixabay 

 

Na jeseň je vďaka svojmu sfarbeniu možno najpôsobivejší - tunajšia guľovitá rastlina Bytel sčervená a mení jednu časť parku v červené more.

 

 

Zvyčajne je najvhodnejšou dobou pre jesennú návštevu parku zhruba polovica októbra, vďaka teplému počasiu, ktoré okrem iného môže aj za to, že v Japonsku vykvitli sakury, a tak si môžu návštevníci túto prírodnú krásu užiť o niečo dlhšie.

 

Prejsť celý park po svojich môže byť niekedy únavné, rozprestiera sa totiž na ploche cez 150 hektárov. Návštevníci majú preto možnosť zapožičať si bicykel alebo nasadnúť na vláčik, ktorý pomalším tempom parkom prechádza a robí niekoľko zastávok. Na nich stačí len vyskočiť, zaobstarať napríklad pár fotografií a zase nastúpiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies