VIDEO Jan Kraus vo svojej talkšou nešetril Sisu Sklovskú!

NETKY.SK • 24 Marec 2014, 13:30 • 2 min
VIDEO Jan Kraus vo svojej talkšou nešetril Sisu Sklovskú!

PRAHA - Talkšou Jana Krausa (60) je veľmi populárna nielen u našich západných susedov, ale aj u nás. Moderátor je známy najmä tým, že si do svojich hostí veľmi rád rypne. V piatok sa u neho objavila Sisa Sklovská (48), ktorej nič nedaroval.

slovakia

left justify in out

Sisa Sklovská momentálne pôsobí ako porotkyňa v súťaži XFactor a je na to veľmi hrdá, pretože „v porote tejto súťaže po celom svete sedia ľudia, ktorí sú úspešní.“ Na čo ju Kraus ihneď uzemnil: „No u nás to tak nie je.“

 

Keď sa dostali k Sklovskej spoločenskému životu, Sisa povedala, že je „stále dobre naladená“. Kraus na to reagoval slovami: „Vy ste stále dobre naladená? Prosím vás, stále dobre naladená? No to môže byť až porucha.“ Narážka na psychickú poruchu sa Sise samozrejme nepozdávala.

 

Okrem toho sa Kraus obul aj do jej veku, keď Sisa spomenula rozhovory pre médiá, ktoré moderátor ešte nečítal, pretože neboli uverejnené. „Ja som myslel, že som ešte nebol na svete,” odvetil Kraus Sklovskej.

 

VIDEO: Rozhovor Jána Krausa so Sisou Sklovskou

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona