VIDEO Jamie T zverejnil skladbu Tinfoil Boy

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 14:28 • 2 min
VIDEO Jamie T zverejnil skladbu Tinfoil Boy

BRATISLAVA - Anglický hudobník Jamie T zverejnil skladbu Tinfoil Boy. Novinka mala premiéru v stredu v šou Annie Mac na BBC Radio 1.

slovakia

left justify in out

"Hral som sa s gitarovými efektmi a intenzívne som počúval albumy kapely Rage Against The Machine a uchvátilo ma, aké sú úžasné. Práve preto znie novinka tak rockovo," prezradil 30-ročný rodák z londýnskeho Wimbledonu.

 

Na skladbe sa podieľal producent James Dring. V novinke je možné počuť aj hlas herečky Florence Bell, s ktorou sa spevák kamaráti od školských čias.


Jamie T sa narodil ako Jamie Alexander Treays. Jeho sprievodná kapela má názov The Pacemakers. Na konte má tri radové štúdiovky Panic Prevention (2007), Kings & Queens (2009) a Carry on the Grudge (2014). Medzi jeho úspešné single patria skladby ako Sheila, If You Got the Money, Calm Down Dearest, Sticks 'n' Stones alebo Zombie.

 

Podarilo sa mu získať napríklad niekoľko NME Awards, pričom vlani počas udeľovania cien britského týždenníka New Musical Express okrem iného vyhlásili jeho návrat na scénu za hudobný moment roka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies