VIDEO Jágr je po tvrdom ataku opäť zranený: Hokej sa zmenil, je iba otázkou času, keď namiesto nosidiel prinesú na ľad rakvu

NETKY.SK • 28 Február 2018, 10:59 • 2 min
VIDEO Jágr je po tvrdom ataku opäť zranený: Hokej sa zmenil, je iba otázkou času, keď namiesto nosidiel prinesú na ľad rakvu

Praha - Český hokejista Jaromír Jágr si pri nešetrnom zákroku Mareka Sikoru z Havířova poranil vnútorné kolenné väzy a meniskus, na chvíľu dokonca upadol do bezvedomia. Fenomenálny krídelník si tak obnovil zranenie, ktoré ho limitovalo už v priebehu sezóny v zámorskej NHL. Stále ale existuje šanca, že by mohol pomôcť Kladnu v baráži o extraligu.

slovakia

left justify in out

Jágrovi po náraze zapadol jazyk, následne si pri páde na ľad udrel hlavu. Zostal bezvládne ležať na ľade, neskôr sa so zakrvavenou tvárou odobral za pomoci lekára na striedačku a stratil sa v útrobách štadióna.

 

Podľa deníka.cz si priaznivci kladenského klubu hriešnika na sociálnych sieťach patrične podali. Drvivá väčšina príspevkov je však nepublikovateľná, niektorí "fanúšikovia" sa dokonca previnilcovi vyhrážajú smrťou.  

 

 

Podľa českých médií utrpel otras mozgu, ranu nad hornou perou mu zašili jedným stehom. Zákrok Sikoru zostal nepotrestaný. Olympijský víťaz z Nagana 1998, dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára a majster sveta sa momentálne zotavuje v domácom prostredí, od lekárov má nariadený odpočinok.

 

"Pri tom zákroku som sa udrel do hlavy medzi nosom a ústami a viacmenej som sa vypol. Pretože som bezvládne padol a sadol som si pritom na tie nohy, tak utrpel meniskus a práve väzy," povedal Jágr českým novinárom.

 

Štyridsaťšesťročný hokejový velikán a zároveň majiteľ kladnianskeho klubu verí, že sa bude jeho zdravotný stav postupne zlepšovať a stihne ešte naskočiť do baráže o extraligu, pokiaľ sa do nej "rytieri" prebojujú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona