VIDEO Ivanovič napodobnil Suaréza, pohrýzol protihráča

NETKY.SK • 12 Február 2015, 13:23 • 2 min
VIDEO Ivanovič napodobnil Suaréza, pohrýzol protihráča

LONDÝN - Fanúšikovia FC Chelsea museli čakať až do poslednej minúty riadneho hracieho času stredajšieho stretnutia 25. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže proti Evertonu, keď brazílsky ofenzívny stredopoliar Willian predsa len tečovaným halfvolejom prekonal Tima Howarda a zariadil, že všetky tri body zostali na Stamford Bridge.

slovakia

left justify in out

"The Blues" skórovali už v 86. min, ale Branislav Ivanovič, ktorý dorazil strelu Nemanju Matiča, bol v postavení mimo hry. Hostia hrali od 88. min bez vylúčeného Garetha Barryho, ktorý sa z trávnika porúčal po druhej žltej karte po faule na spomenutého Williana.

 

Táto červená karta sa nepozdávala kormidelníkovi Evertonu Robertovi Martínezovi: "Dať Barrymu druhú žltú kartu len na základe reakcie domácich hráčov, to je smutné. Stáva sa to, žiaľ, opakovane. Dúfam, že to niekto začne riešiť." Vylúčenie odštartovalo potýčku, v nej bol najaktívnejší srbský obranca Ivanovič - súpera Jamesa McCarthyho najprv chytil pod krkom a potom ho hlavou udrel do zátylku. "Čo vyviedol Ivanovič, bolo zlé. Silno držal McCarthyho pod krkom a ešte ho aj udrel. Pritom náš hráč vôbec nereagoval. Pokiaľ chceme byť spravodliví, mala nasledovať červená karta. Je jasné, že správanie hráčov Chelsea ovplyvnilo rozhodcu," reagoval pre BBC Martínez na fakt, že Ivanoviča hlavný arbiter Jonathan Moss nijako nepotrestal. 

 

 

 

 

Zverenci portugalského trénera Josého Mourinha potvrdili dobrú formu na domácom ihrisku, v ostatných 40 zápasoch Premier League na Stamford Bridge 33-krát vyhrali a zdolaní odišli len jediný raz. V posledných 20 súbojoch Premiership si "modrí" navyše doma 16-krát udržali čisté konto a inkasovali iba šesť gólov.

 

Západolondýnsky klub v stredu zaokrúhlil počet duelov bez prehry na vlastnej pôde proti "karamelkám" z Liverpoolu na dvadsať (11 víťazstiev, 9 remíz). Na druhej strane, tím pod vedením španielskeho kouča Roberta Martíneza zvíťazil len v jednom z ostatných desiatich vystúpení vo všetkých súťažiach. 

 

Willianov gól uchoval sedembodový náskok FC Chelsea na čele Premier League, aj druhý tím poradia Manchester City totiž v stredu naplno bodoval, keď na pôde Stoke City uspel 4:1. Tretie mužstvo tabuľky Manchester United doma triumfoval nad Burnley 3:1, na štvrtom mieste ja aj po domácej bezgólovej remíze s West Hamom United príjemné prekvapenie sezóny 2014/2015 Southampton. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies