VIDEO Ivan Buchinger je pripravený na ďalšiu obhajobu majstrovského titulu

NETKY.SK • 14 Jún 2017, 10:25 • 2 min
VIDEO Ivan Buchinger je pripravený na ďalšiu obhajobu majstrovského titulu

BRATISLAVA - Jeden z našich najúspešnejších MMA zápasníkov Ivan Buchinger ukončil svoju prípravu na svoj nasledujúci zápas. Predstaví sa na galavečeri M-1 Challenge 80 v Heilongjiangu v Číne. Jeho súperom bude mladý Timur Nagibin, 24 ročný zápasník z Ruska. Jeho skóre je 9 výhier a 2 prehry.

slovakia

left justify in out

Nagibin trénuje vo veľmi úspešnom a tvrdom tíme Alexandra Shlemenka. Podľa štatistík vyhráva svoje zápasy väčšinou na body. Je to zápasník ktorý preferuje viacej zápasenie v stoji.

 

Buchinger má za sebou tvrdú 3 mesačnú prípravu. Prvý mesiac trávil na Slovensku a trénoval vo svojich domovských kluboch v Elite Fight Klub Gabčíkovo a Oktagon Fighting Academy popritom ešte s Attilom Véghom v Spartakus Fight Gyme v Trnave. Posledné dva mesiace trénoval so svojím tímom MMA Spirit vo Frankfurte v Nemecku s menami ako Max Koga, Daniel Weichel alebo Saaba Bolaghi.

 

Trénoval väčšinou dvojfázovo čiže 10 tréningov v týždni, kde sa rôzne menila intenzita tréningov. Striedali sa tréningy techník napríklad v stoji, na zemi s tvrdými sparingmi s trocha ľahšími tematickými sparingmi a nakoniec kondičná a silová príprava.

 

"Veľmi sa teším na zápas, po poslednej prehre som sa sústredil na prípravu na 200%, nič iné ako výhru si nepripúšťam. Súpera sme si naštudovali a budeme sa snažiť využiť jeho slabé stránky. Už od začiatku týždňa sa nachádzame s celým tímom v Čínskom Harbingu aby sme sa trocha aklimatizovali a vo štvrtok ideme na to. Po zápase letím domov za svojou rodinkou na ktorú sa už veľmi teším. Pozdravujem svojich fanúšikov a ďakujem za ich podporu," povedal Ivan Buchinger. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies