VIDEO Islamisti využili na vraždenie len 4-ročného chlapca, odpálil štyroch väzňov

NETKY.SK • 11 Február 2016, 14:00 • 2 min
VIDEO Islamisti využili na vraždenie len 4-ročného chlapca, odpálil štyroch väzňov

DAMASK – Islamský štát (ISIS) je známy krutými popravami svojich väzňov, no tentokrát posunul prah brutality ešte o čosi vyššie.

slovakia

left justify in out

Radikálni militanti na špinavú prácu využili len 4-ročného chlapca, ktorý dostal prezývku "Džihádista Junior". Ten odpálil bombami naložené auto, v ktorom sedeli štyria spútaní väzni označení, ako špióni.

 

"Džihádista Junior," pravým menom Isa Dare, pred stlačením odpaľovacieho tlačidla na kameru povedal: "Chystáme sa zabiť neveriacich, tam za nami." Veselo poskakujúc po spálených zvyškov vozidla potom, malý chlapec víťazoslávne kričí: "Alláhu Akbar!"

 

 

Pred popravou stál vedľa chlapca jeden z veliteľov ISIS a vyhrážal sa britskému premiérovi Davidovi Cameronovi pre vyzbrojovanie nepriateľov teroristickej skupiny v Sýrii.

 

"Nikdy nás neporazíte, ak sa nám nepostavíte za múrmi pevnosti,“ povedal. "Urobili ste chybu. Poslali ste do Sýrie svojich špehov a pre mužov, ktorí zabíjajú našich bratov. Takže dnes zabijeme týchto špehov rovnakým spôsobom, ako oni pomohli zabiť našich bratov," hrozil islamista.

 

Isa sa objavil v propagandistických videách islamistov už skôr. Do Sýrie ho údajne odvliekla jeho vlastná matka, ktorá je sama extrémistickou radikálkou.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies