VIDEO Inžinier sa niekoľko mesiacov neukázal v práci: Nadriadeného však šokoval svojím vysvetlením!

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 10:06 • 2 min
VIDEO Inžinier sa niekoľko mesiacov neukázal v práci: Nadriadeného však šokoval svojím vysvetlením!

Možností, ako ospravedlniť svoju neprítomnosť v zamestnaní je veľa, toto by vám však určite nenapadlo!

slovakia

left justify in out

Rameshchandra Fefar je indický inžinier, ktorý je vládnym zamestnancom a podieľa sa na významných projektoch. Jednou z jeho posledných aktivít bolo dozorovanie nad stavbou dôležitej priehrady Sardar Sarovar na rieke Narmadar neďaleko mesta Navagam.

 

V súčasnosti mal byť prítomný pri finalizovaní prác na tejto komplikovanej stavbe, avšak za posledných osem mesiacov odpracoval len 16 dní. Z tohto dôvodu mu prišla poštou oficiálna výzva, respektíve varovanie, kde ho vedenie spoločnosti upozorňuje na to, že je kvôli množstvu svojich absencií v disciplinárnom konaní a je preto potrebné, aby podal stanovisko k tejto situácii. To mal vykonať do siedmich dní. A to aj urobil. Všetkých ale vyviedol z miery svojím tvrdením.

 

Fefar uviedol, že je 10. reinkarnáciou boha Višnu a keďže sa intenzívne venuje meditáciám, aby vykúpil ľudstvo, nemôže byť fyzicky prítomný v kancelárii, pretože odtiaľ to robiť nedokáže. Dokonca povedal, že vďaka jeho aktivitám skončili dlhotrvajúce suchá v Indii.

 

Inžinier si vraj svoje božské vlastnosti všimol v kancelárii v roku 2010, odkedy začal nadobúdať nadprirodzené schopnosti. Hoci u svojho vedenia ani u verejnosti sa s pochopením nestretol, je odhodlaný bojovať za svoju pravdu a v najbližších dňoch vraj dokáže, že je bohom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies