VIDEO Internetový troll vyzval do súboja MMA zápasníčku, urobil veľkú chybu

NETKY.SK • 25 Január 2018, 12:55 • 2 min
VIDEO Internetový troll vyzval do súboja MMA zápasníčku, urobil veľkú chybu

Kristopher Zylinski, ktorý je známy ako troll (provokatér, urážač, ponižovač) sa naposledy zameral na kritiku žien. Nežné pohlavie mu ale ukázalo, kde je jeho miesto.

slovakia

left justify in out

Kristopher tvrdil, že "99% žien je príliš slabých a majú slabé reflexy na to, aby dokázali zdolať 99% mužov, aj keby ovládali nejaké bojové umenie. Jednoducho nemajú dosť veľkú silu a je nebezpečné učiť každú ženu, že môže bojovať s mužom.“

 

V nadväznosti na svoj decembrový príspevok Kristopher dodal: "Neudriem ženu so zavretou päsťou, pokiaľ na mňa neútočí.“

 

"Ak chcete uskutočniť súboj medzi mnou a MMA bojovníčkou, pôjdem do toho. Ak vyhrám, chcem peniaze a musíte sa ospravedlniť," týmito slovami Kristopher spečatil osud svojmu mužskému egu.

 

Výzva bola prijatá. Členovia z facebookovej MMA skupny začali hľadať vhodnú súperku pre nafúkaného trolla. "Sme ochotní zaplatiť 1000 dolárov hociktorej bojovníčke, ktorá si to rozdá s týmto mužom. Preplatíme aj letenku a hotel," uviedli na stránke.

 

Veľmi veľa žien malo chuť „nakopať mu zadok“, no napokon vybrali Američanku menom Tara LaRosa.

 

Súboj sa uskutočnil. Dvojica sa pasovala niekoľko minúť pričom raz mal na vrch on a potom zase ona. Vo finále však vyhrala Tara a vyčerpaný Kristopher odklepal a vzdal sa.

Troll pochopiteľne nebol spokojný a jeho ješitnosť mu nedovolila zmieriť sa s prehrou. Dali si teda ďalší zápas. Výsledok bol rovnaký. Tara ho zdolala a Kristopher ostal na chrbte lapať po dychy. Zdá sa, že nie je tak tvrdý ako jeho príspevky.

 

 

Nerozvážny mladík „nemal gule“ ani na to, aby uznal, že sa mýlil. Nevadí, celý svet to videl. Nabudúce si však isto rozmyslí, koho pozve na férovku.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies