VIDEO Inteligent: Terorista vyhodil seba aj kolegov do vzduchu, keď si robil selfie

NETKY.SK • 16 September 2016, 18:34 • 2 min
VIDEO Inteligent: Terorista vyhodil seba aj kolegov do vzduchu, keď si robil selfie

DARAA – Na internete sa objavilo video, ktoré zachytáva strašný okamih, keď člen sýrskych teroristov pri fotení selfie vyhodí do vzduchu celú miestnosť. K zhotoveniu fotografie zrejme omylom použil telefón napojený na rozbušku k bombe.

slovakia

left justify in out

Na záberoch je vidieť skupinu ôsmich mužov, ktorí údajne patria k Slobodnej sýrskej armáde - teroristom bojujúcim proti vládnym jednotkám prezidenta Bašára Asada. Ozbrojení muži sa zhromaždili pred teroristickou vlajkou okolo kamery a veselo si spievali, čakajúc na akt fotenia.

 

Jeden z rebelov po chvíli nad hlavu nastaví telefón, a ako stisne spúšť, ozve sa hlučný výbuch. Miestnosť vyplnili plamene a hustý dym. Prevrátená kamera neskôr zachytáva strop izby a mužský krik: „Alláhu Akbar!“

 

Dosiaľ nie je známe, či po výbuchu niekto zomrel, či utrpel zranenia.

 

 

Občianska vojna v Sýrii začala v roku 2011, následne potom ako v Sýrii vypukla vlna protestov proti vláde prezidenta Baššára al-Asada a jedinej vládnucej strane Baas, nadväzujúcich na Arabskú jar. Protesty medzičasom prerástli do dlhotrvajúceho násilia a bojov medzi ozbrojenými protivládnymi silami a armádou, ktoré si podľa OSN vyžiadali už  desaťtisíce životov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies