VIDEO IMT Smile predstavili štyri nové skladby a minifilm

NETKY.SK • 8 September 2016, 12:51 • 2 min
VIDEO IMT Smile predstavili štyri nové skladby a minifilm

BRATISLAVA - Slovenská kapela IMT Smile predstavila štyri nové piesne. Nahrávky Anna, Vždy keď mi chýbaš, Príbeh príbehov a Žena spolu tvoria EP Príbeh príbehov, ktoré bude súčasťou výberového albumu hiSTORY.

slovakia

left justify in out

Ten formácia uvedie na trh na prelome septembra a októbra. Hudbu k jednotlivým skladbám zložil líder skupiny Ivan Tásler, texty napísal Vlado Krausz. Formácia ich nahrávala v štúdiu 4th Street Recording v kalifornskej Santa Monice a finálne ich upravili v českom štúdiu SONO.

 

 

IMT Smile tiež prostredníctvom služby YouTube predstavila videoklipy, ktoré spolu vytvárajú minifilm s názvom Príbeh príbehov. "Ku všetkým novým skladbám mám veľmi silný vzťah. Dal som do nich kus seba. Už pri ich nahrávaní som cítil, že spolu súvisia, vytvárajú jeden celok. Preto som mal aj jasnú predstavu o tom, ako by mali vyzerať videoklipy, že to musí byť taký minifilm. Počuješ melódiu, spievaš text a vidíš jasný obraz a som rád, že túto moju vizualizáciu sa mi za pomoci režiséra a jeho tímu podarilo naplniť,“ povedal spevák. O réžiu snímky, ktorú nakrúcali na Záhorí, sa postaral Laco Rychtarik a v hlavných úlohách sa predstavili herec Alexander Bárta a jeho kolegyňa Patrícia Popierová. „Som veľmi rád, že som mohol režírovať projekt práve pre takú kapelu akou je IMT Smile. Bola to pre mňa obrovská skúsenosť a chcel by som poďakovať všetkým, ktorí priložili ruku k tomuto výnimočnému dielu," vyjadril sa filmár. Vo videoklipe k piesni Žena, ktorý minifilm uzatvára, sa okrem dvoch hlavných protagonistov a kapely IMT Smile predstavili aj ďalší hudobníci. Fanúšičky a fanúšikovia tak môžu vidieť aj Adama Ďuricu, Yxa z kapely Hex, Linu Mayer, Martina Haricha, Monu Zázrivcovú, Jerguša Oravca či Doda Kuriľáka.

 

IMT Smile sa na hudobnej scéne pohybujú od 90. rokov. V roku 1996 vydali debutový album Klik-Klak. Na konte majú aj albumy Valec (1998), Valec Extra (1999), Nech sa páči (2000), IMT Smile (2003), Exotica (2004), Niečo s nami je (2006), Hlava má sedem otvorov (2008), 2010: Odysea dva (2010), Rodina (2012) a Na ceste 1979 (2015). V kapele v minulosti pôsobili aj Katarína Knechtová, Peter Bič, Martin Migaš alebo Martin Valihora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies