VIDEO IMT Smile oslávia 20. narodeniny v Bratislave a Košiciach

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 13:15 • 2 min
VIDEO IMT Smile oslávia 20. narodeniny v Bratislave a Košiciach

BRATISLAVA - Slovenská kapela IMT Smile oslávi 20 rokov na scéne. Koncerty sa budú konať 14. decembra na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu a o dva dni neskôr v košickej Steel aréne. Podujatia s názvom hiSTORY si zobral na starosť režisér Ján Ďurovčík.

slovakia

left justify in out

Skupina vystúpi v oboch mestách v zostave Ivan Tásler, Miro Tásler, Katarína Knechtová, Peter Bič a Martin Migaš, v ktorej nahrala svoj prvý album Klik-Klak (1996). Okrem nich sa na pódiách objaví mnoho ďalších hostí spätých s kapelou, konkrétne Marián Čekovský, Martin Valihora, Tomi Okres, Viktor Špak, Mário Gapa Garbera, Dano Šoltis, Slovenské Divadlo Tanca i moderátor Michal Hudák.

 

Pozvanie prijali aj sólisti súboru Lúčnica, s ktorým formácia v minulosti pripravila spoločný projekt. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na projekcie, ktoré ponúknu zatiaľ nezverejnené archívne materiály kapely. "Bude to skutočne veľkolepé. Bude to o ľuďoch, priateľstve, spomienkach na jednotlivé etapy kapely IMT Smile. Veľmi sa na tieto koncerty teším. A tiež z toho, že každý, koho som oslovil na hosťovanie v tomto projekte, okamžite súhlasil," uviedol líder Ivan Tásler.


Formácia sa rozhodla pri príležitosti osláv 20. narodenín zverejňovať na sociálnej sieti Facebook rôzne dobové fotografie, príbehy, súťaže, videá zo skúšok a videoklipy ku skladbám, ktoré dosiaľ nemali obrazovú podobu. Po klipe k piesni Ľudia nie sú zlí a lyric videu k hitu Veselá pesnička dnes predstavili videoklip k piesni Čo ak z albumu Valec (1998). O réžiu sa postaral Jaroslav "Jaris" Vaľko.

 

"Celý klip je zostrihaný z autentických záberov zo svadby mojich priateľov Milana a Beaty. Nič v ňom nebolo vymyslené, ani dopredu dohodnuté, a to je na tomto klipe to najkrajšie. Tá človečina, ktorá sa nachádza aj v piesňach IMT Smile," prezradil režisér.


IMT Smile sa na hudobnej scéne pohybujú od 90. rokov minulého storočia. Okrem spomínaných albumov majú na konte aj nahrávky Valec Extra (1999), Nech sa páči (2000), IMT Smile (2003), Exotica (2004), Niečo s nami je (2006), Hlava má sedem otvorov (2008), 2010: Odysea dva (2010), Rodina (2012) a Na ceste 1979 (2015).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies