VIDEO Ilegálny imigrant, ktorý bodol muža do krku, bol z USA vyhostený niekoľkokrát

NETKY.SK • 18 Január 2018, 18:25 • 2 min
VIDEO Ilegálny imigrant, ktorý bodol muža do krku, bol z USA vyhostený niekoľkokrát

Muž obvinený z nevyprovokovaného a brutálneho bodnutia v reštaurácii, je ilegálnym prisťahovalcom s kriminálnym záznamom. Z USA bol do rodného Mexika deportovaný sedemkrát! Stanici Fox News to povedal hovorca imigračného úradu (ICE).

slovakia

left justify in out

Ricardo Velasquez-Romero, 39, ktorý používal tiež meno Eulalio Miniz Orozco, bol zatknutý minulý mesiac potom, čo 21. decembra bodol 61-ročného muža do krku na trhu v Santa Rose. Databáza Ministerstva vnútornej bezpečnosti  odhalila, že Velasquez-Romero " bol vrátený do rodného Mexika sedemkrát od roku 2007", povedal hovorca ICE.

 

"Záznamy naznačujú, že pán Velasquez má  bohatý register trestov, vrátane drog a obvinenia z držania zbrane," povedal James Schwab, hovorca ICE. Schwab dodal, že  "naďalej budú pozorne monitorovať právne konanie voči Velasquezovi."

 

V čase útoku v Santa Rose sedeli  obeť a podozrivý pri rôznych stoloch v reštaurácii a nehovorili k sebe navzájom. "V jednej chvíli podozrivý vstal a zamieril k obeti," uvádza sa v správe miestnej polície.  "Podozrivý bodol obeťdo krku a  potom ušiel z miesta činu."

 

Obeť, ktorej meno nezverejnili, previezli do miestnej nemocnice so život ohrozujúcim zranením. V čase zatknutia Velasquez-Romera minulý mesiac bola v stabilizovanom stave. Velasquez-Romera obvinili z pokusu o vraždu.

 

 

 

Polícia zverejnila video zo spomínanej reštaurácie, kde útočníka nazývali menom Orozco.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona