VIDEO IKEA prišla s originálnym nápadom: Budeme variť za pomoci plagátov

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 13:37 • 2 min
VIDEO IKEA prišla s originálnym nápadom: Budeme variť za pomoci plagátov

IKEA prináša úplne nový spôsob, ako učiť ľudí variť.

slovakia

left justify in out

Švédska firma prišla s myšlienkou, ktorú jednoznačne ocenia všetci amatérski kuchári. Ak si radi občas niečo uvaríte, no chýba vám správny „grif“, tento originálny nápad je pre vás ako stvorený.

 

IKEA v spolupráci s kanadskou spoločnosťou Leo Burnett vytvorili návody na varenie, v ktorých sa jedlo zároveň hneď aj pripravuje. Ide o plagáty vyrobené z pergamenového papiera, kde nájdete podrobný postup, ako pripraviť pokrm. Okrem jednotlivých krokov sú tu vytlačené obrysy samotných surovín. Potrebné ingrediencie sem stačí poukladať a následne sa papier zroluje a vloží do trúby na potrebný čas.

 

Atrament použitý na návodoch nie je zdraviu škodlivý, preto sa netreba obávať prípravy jedla týmto inovatívnym spôsobom.

 

Osobité „kuchárky“ sú veľkou pomôckou aj pre ľudí, ktorí majú problém odhadnúť potrebné množstvo surovín, prípadne nevedia jedlo správne dochutiť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies