VIDEO Ibrahimovič po prehre Paríža poslal Francúzsko do čerta,hrozí mu dištanc

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 09:12 • 2 min
VIDEO Ibrahimovič po prehre Paríža poslal Francúzsko do čerta,hrozí mu dištanc

PARÍŽ - Švédskemu futbalovému útočníkovi Zlatanovi Ibrahimovičovi hrozí od disciplinárnej komisie francúzskej Ligue 1 dištanc.

slovakia

left justify in out

Kanonier Paríža St. Germain neuniesol prehru úradujúceho majstra 2:3 na ihrisku Girondins Bordeaux, na mušku si zobral hlavného rozhodcu i Francúzsko.

 

V angličtine rozhorčene konštatoval, že za 15 rokov pôsobenia vo futbale nevidel takého rozhodcu ako Lionel Jaffredo. V mixzóne si potom uľavil "Za 15 rokov som nikdy nevidel takého rozhodcu. V tejto sk"rvenej krajine. Táto krajina si nezaslúži PSG!," čo nahnevalo ministra športu Patricka Kannera, ktorý požiadal "Ibru" o ospravedlnenie. Informovala o tom agentúra AP.

 

 

"Chcel by som všetkých ubezpečiť, že moja poznámka nebola namierená na Francúzsko ako krajinu ani na Francúzov. Narážal som iba na futbal, netreba za tým hľadať nič iné. Prehrali sme zápas, treba to akceptovať, ale nemôžem sa zmieriť s výkonom rozhodcu, ktorý nepískal v súlade s pravidlami. Chcem sa ospravedlniť, ak ľudia majú pocit, že som ich urazil," povedal pre oficiálnu webovú stránku PSG Ibrahimovič, ktorý strelil proti Bordeaux dva góly, ani tie však nezabránili tretej prehre Parížanov v sezóne. Minister športu neskôr na Twitteri ocenil, že Ibrahimovič objasnil svoj výrok. "Je to vítané ospravedlnenie veľkého šampióna."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies