VIDEO Ibrahimovič opäť predviedol! Takto prefackal súpera

NETKY.SK • 22 Máj 2018, 09:31 • 2 min
VIDEO Ibrahimovič  opäť predviedol! Takto prefackal súpera

Montreal - Švédsky útočník v službách Los Angeles Galaxy Zlatan Ibrahimovič dal o sebe opäť vedieť v zámorskej futbalovej MLS. V pondelňajšom dueli na ihrisku Montrealu Impact videl už v prvom polčase červenú kartu za facku do tváre súpera.

slovakia

left justify in out

Ibrahimovič neuniesol, keď mu kanadský stredopoliar Montrealu Michael Petrasso v súboji bez lopty pristúpil nohu a v skratovej reakcii ho zozadu zasiahol dlaňou do tváre. Obaja hráči vzápätí teatrálne spadli na zem a rozhodca si incident išiel pozrieť z videozáznamu prostredníctvom systému VAR. Jeho verdikt bol jednoznačný - Ibrahimovič dostal v 41. minúte priamo červenú kartu, Petrasso vyviazol so žltou.

 

Hráči Galaxy aj bez Ibrahimoviča dokázali stretnutie na ihrisku súpera vyhrať, v 75. minúte o zisku troch bodov rozhodol nórsky útočník Ola Kamara. Hostia tak prerušili štvorzápasovú sériu prehier a v Západnej konferencii MSL figurujú na siedmej priečke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona