VIDEO Hysterický rev Macuru pred Bartošovej domom: Rychtář ty vrah!

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 13:21 • 2 min
VIDEO Hysterický rev Macuru pred Bartošovej domom: Rychtář ty vrah!

PRAHA – Šialený amok chytil „ochranca“ Ivety Bartošovej Zdeňek Macura. Nadával Ivetinmu manželovi Rychtářovi, ale aj policajtom, ktorí hliadkovali pred speváčkiným domom.

slovakia

left justify in out

Ihneď ako sa dozvedel o Ivetinej smrti sa Macura vybral do Uhřínevsi, kde česká speváčka bývala. Svoje emócie si vylial na Ivetinom manželovi Josefovi Rychtářovi a policajtoch, ktorý speváčkin dom zaistili.

 

„Vylez ty za**aný vrah. Kde je ten vrah? Ukážte mi ho,“ kričal Macura. Počas tohto zbesilého revu pobehoval pred domom a rozhadzoval rukami. „Ja som to hovoril od začiatku, že je to vrah. Tá svadba bola súčasťou plánu vraždy. On ju zabil,“ vrieskal Macura.

 

Policajti, ktorí strážili Ivetin dom sa ho snažili upokojiť, a tak Macura na oplátku venoval pár „hrejivých“ slov aj im.

 

 

Tragická udalosť sa odohrala okolo 11.30 h na trati medzi pražskými štvrťami Uhříněves a Kolovraty. V Uhříněvsi žila speváčka so svojím manželom Rychtářom na ulici U Starého mlyna, informovali Novinky.cz. Náraz bol údajne veľmi silný.


Bartošová sa narodila 8. apríla 1966. Má staršieho brata Lumíra a sestru-dvojča Ivanu. Prvé úspechy v kariére zaznamenala v páre s Petrom Sepéšim, ktorý bol aj jej partnerom. V roku 1985 však tragicky zahynul, informoval web iDNES.cz. Bartošová niekoľkokrát zvíťazila v anketách popularity Zlatý slávik a Týtý. Zlatého slávika získala prvýkrát ako 20-ročná. Spolupracovala s Františkom Janečkom a Ladislavom Štaidlom. S týmto českým hudobníkom, skladateľom a producentom má syna Artura (17).

 

Bartošová vlani uzavrela manželstvo s Rychtářom, ktorého si vzala po rozvode s hercom a producentom Jiřím Pomeje. 

 

V posledných rokoch o nej médiá často písali kvôli jej problémom s alkoholom a výstrednému správaniu mužov v jej okolí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies