VIDEO Hyenizmus: Nemeckí Zelení prerušili v parlamente minútu ticha za zavraždenú nemeckú dievčinu

NETKY.SK • 11 Jún 2018, 06:29 • 2 min
VIDEO Hyenizmus: Nemeckí Zelení prerušili v parlamente minútu ticha za zavraždenú nemeckú dievčinu

BERLÍN - Poslanec Alternatívy pre Nemecko (AfD) Thomas Seitz počas svojho vystúpenia v parlamente oznámil, že čas, ktorý mu vyhradili, chce venovať minúte ticha na uctenie pamiatky zavraždenej štrnásťročnej Suzanny, ktorú znásilnil a zavraždil iracký žiadateľ o azyl.

slovakia

left justify in out

Minútu ticha hrubo a neúctivo prerušila poslankyňa za Zelených, Claudia Roth.

 

Kým poslanci AfD pri minúte ticha povstali a držali pietu, červená poslankyňa Roth, ktorá je zároveň podpredsedníčkou parlamentu, vydržala byť ticho iba pár sekúnd a potom sa rozhodla pietu prerušiť rečami o dodržovaní procedúry. Jej kolegovia jej za to ešte zatlieskali. O zavraždenej 14-ročnej dievčine sme vás informovali nedávno. 

 

 

Aktualizované: Z vraždy znásilnenej 14-ročnej Nemky je podozrivý iracký azylant

 

 

O žiadne dodržovanie procedúry samozrejme nešlo, píše server stredoevropan.cz. Šlo o politiku. Pre Zelených bola minúta ticha za zavraždenú útokom na ich milovaných azylantov a s tým sa nemohli zmieriť. Aj za cenu, že sa budú chovať ako hyeny.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona