VIDEO Hviezdy NHL prekvapili i potešili hráčov v sledge hokeji

NETKY.SK • 8 Január 2015, 15:24 • 2 min
VIDEO Hviezdy NHL prekvapili i potešili hráčov v sledge hokeji

OTTAWA - Hviezdy zámorskej hokejovej NHL sa poriadne zapotili, nie však na korčuliach.

slovakia

left justify in out

Sidney Crosby, Nathan MacKinnon, Claude Giroux, Scott Hartnell, Logan Couture či Ryan Miller totiž prekvapili hráčov sledge hokeja z tímu Cruisers z kanadskej Mississaugy počas nakrúcania dokumentu pre jedného z významných podporovateľov športu pre hendikepované osoby a po ľade sa preháňali na špeciálnych sánkach, ktoré sa používajú v tomto odvetví. Profesionálni hokejisti mali čo robiť, aby aspoň čiastočne dokázali držať krok so súpermi.

 

"Bol som úplne strašný. Nešlo mi to, no chlapci urobili všetko, aby nám trochu pomohli," vyhlásil Sidney Crosby a doplnil: "Ich charakter a duševná sila je pre nás všetkých obrovskou inšpiráciou. Vášeň k hokeju zdieľajú rovnako ako ostatní. Bez ohľadu na to, v akej situácii sme sa ocitli alebo odkiaľ pochádzame." Pre hráčov sledge hokeja bol tréningový zápas proti hokejistom z NHL obrovský zážitok. "Ako dieťa som túžil hrať po ich boku. Potom som mal nehodu a moje sny sa rozplynuli. Šanca zahrať si proti nim bola nádherným okamihom v mojom živote," vyhlásil Kevin Duchane. 

Spomenutú televíznu reklamu natočili už v auguste a prezentovali ju v úvode aktuálneho týždňa. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies