VIDEO Hviezdny pár z kultového Titanicu si užíva spoločnú dovolenku

NETKY.SK • 25 August 2017, 06:00 • 2 min
VIDEO Hviezdny pár z kultového Titanicu si užíva spoločnú dovolenku

LOS ANGELES - Kate Winslet (41) a Leonardo DiCaprio (42) trávia spolu až podozrivo veľa času a sú si bližšií ako kedykoľvek predtým. Film Titanic, kde hrali hviezdny pár sa natáčal pred 20 rokmi.

slovakia

left justify in out

Od natáčania megatrháku Titanic oceneného 11 Oscarmi, ubehlo už 20 rokov. Jeho hlavné hviezdy sa ale stále stretávajú aj dnes. Zatiaľčo Jack a Rose na plátne žili jeden pre druhého, ich predstavitelia medzitým budovali priateľstvo, ktoré pretrváva až dodnes.

 

Už na premiére Titanicu v roku 1997 sa k sebe "mali", takže sa začalo špekulovať, či nie sú pár. DiCaprio s Winslet sa síce dohadom len smiali, ale vídajú sa aj naďalej. Sem tam sa spolu objavili aj na verejnosti a zahráli si spolu eště vo filme Núdzový východ z roku 2008.

 

Teraz ale odišli dokonca na spoločnú dovolenku. Fotografovia dvojicu nachytali v luxusnej vile vo francúzskom Saint-Tropez. Bok po boku sa spoločne prechádzali v plavkách a Kate "kolegu" nežne hladila po chrbáte. Ich pohľady aj dotyky pôsobili veľmi dôverne, a tak sa znovu objavili otázky, či snáď ich priateľstvo neprerástlo v niečo viac.

 

Podľa zahraničných médií sú v súčasnosti obaja šťastne zadaní s niekým iným. Hollywoodský fešák loví predovšetkým vo vodách supermodeliek. Len peed pár mesiacmi sa rozišiel s modelkou Ninou Agdal (25), ale dlho nesmútil a údajne sa dal dohromady s nemeckou modelkou Lorenou Rae (23). Winslet sa zasa stihla už trikrát vydať a pred 5 rokmi konečne našla šťastie po boku obchodníka Neda Rocknrolla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies