VIDEO Hudáčkova oslava je opäť hitom internetu

NETKY.SK • 8 December 2014, 12:54 • 2 min
VIDEO Hudáčkova oslava je opäť hitom internetu

ÖREBRO - Oslava víťazstva brankára švédskeho Örebra Júliusa Hudáčka nad Djurgaardenom sa stala hitom internetu, všimli si ju nielen v Európe, ale už aj v zámorí.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Harichovčan vychytal minulý piatok v samostatných nájazdoch výhru 2:1 a potom zabával oslavujúcich fanúšikov. Po zápase bol veľmi šťastný. Najskôr si zobral stoličku, na ktorú si sadol a hral pantomímu rybára. Následne sa rozhodol postaviť na rolbu a vyzýval z nej fanúšikov na oslavu víťazstva. "Inšpiroval ma jeden český brankár, ktorý to robil v čase, keď som chytal v slovenskej lige. Chcel som sa menšou šou odmeniť naším skvelým fanúšikom," povedal v rozhovore pre denník Expressen Július Hudáček.

 

 

"Hudáček je skvelý brankár a veľký šoumen," zložil poklonu spoluhráčovi útočník Martin Johansson. Hudáček je s 92,25 % úspešnosťou zákrokov piaty najlepší vo švédskej SHL. Šancu dostal v 21 stretnutiach, v ktorých mal priemer 2,06 inkasovaného gólu na zápas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies