VIDEO: Hororový pád talianskej lyžiarky, utŕžila niekoľko zlomenín

NETKY.SK • 16 Január 2017, 11:57 • 2 min
VIDEO: Hororový pád talianskej lyžiarky, utŕžila niekoľko zlomenín

ALTENMARKT-ZAUCHENSEE - Talianska lyžiarka Nadia Fanchiniová, ktorá počas nedeľňajšieho tréningu na zjazd Svetového pohára alpských lyžiarok v rakúskom stredisku Altenmarkt-Zauchensee zažila hororový pád, už pozná rozsah zranení, ktoré pri nehode utrpela. Tridsaťročnej rodáčke z Lombardie diagnostigovali zlomeninu pravej ruky a priečnych výbežkov bedrových stavcov.

slovakia

left justify in out

"Veľmi som chcela ísť na majstrovstvá sveta (6.-19. februára vo švajčiarskom St. Möritzi, pozn.). Teraz je všetko pasé," referovala niekoľko hodín po hrozivom okamihu v živom televíznom vysielaní stanice Rai.

Fanchiniová sa niekoľko minút po nehode skúsila postaviť, no bez pomoci záchranárov sa sama na nohách neudržala. V akcii bol aj záchranársky vrtuľník, ktorý Fanchiniovú previezol do nemocnice. Priznala, že presne netuší, čo spôsobilo, že odrazu vyletela z trate a pristála v ochrannej sieti.

 

"Je to ťažká chvíľa. Som naštvaná, pretože stále presne nechápem, čo sa stalo. Bol to jednoduchý a pomalý zjazd, musela tam byť diera alebo niečo také," dodala so slzami v očiach Fanchiniová. Čaká ju niekoľkomesačná pauza. "Budem bojovať, tak ako vždy. Život ide ďalej, na budúci rok je tu olympiáda," skonštatovala Nadia Fanchiniová.

 




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies