VIDEO Hrozivá nehoda počas tréningu F1, Grosjean v plnej rýchlosti narazil do bariér!

NETKY.SK • 29 September 2017, 14:29 • 2 min
VIDEO Hrozivá nehoda počas tréningu F1, Grosjean v plnej rýchlosti narazil do bariér!

SEPANG - Jazdec formuly 1 Romain Grosjean vyviazol bez zranenia z nehody na druhom piatkovom tréningu pred Veľkou cenou Malajzie. Jazdec tímu Haas vrazil v plnej rýchlosti do bariér po tom, ako mu praskla pneumatika. Prihodilo sa to po tom, ako ľavým zadným kolesom zavadil o uvoľnenú kanálovú mriežku.

slovakia

left justify in out

Tréning sa skončil so sklzom 20 minút, riaditeľ pretekov Charlie Whiting a další predstaviteľ Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA) skúmali škody. Grosjean vystúpil zo svojho vozidla bez zranení a onedlho pokojným tónom hovoril o tom, čo sa prihodilo: "Nevidel som nič. Zrazu som sa začal krútiť a smeroval som k stene. Som v poriadku, to je najdôležitejšia vec."

Veľa nechýbalo a následky mohli byť oveľa horšie. Šéf tímu Guenther Steiner zúril: "Takéto veci by sa nemali stať v roku 2017 na žiadnom okruhu. Podľa môjho názoru by to v pretekoch znamenalo katastrofu."
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies