VIDEO Hromadnú bitku v Rusku neprežili traja ľudia, zadržali riaditeľa moskovského cintorína

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 13:57 • 2 min
VIDEO Hromadnú bitku v Rusku neprežili traja ľudia, zadržali riaditeľa moskovského cintorína

MOSKVA - Ruská polícia zadržala dnes riaditeľa Chovanského cintorína na juhovýchode Moskvy, kde v sobotu pri hromadnej potýčke zahynuli traja ľudia a ďalších 23 osôb utrpelo zranenia. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Okrem riaditeľa cintorína Jurija Čabujeva zadržali ruské úrady v súvislosti so sobotňajšou bitkou viac ako 100 osôb. Do bitky, ktorá sa v sobotu strhla na Chovanskom cintoríne ležiacom na juhozápade ruskej metropoly, sa zapojilo okolo 200 ľudí. Dve spomedzi troch obetí podľa polície zahynuli po tom, čo ich autami prešli ľudia snažiaci sa o rýchly útek z cintorína.

 

 

Počas roztržky sa strieľalo, aktéri na seba útočili tiež lopatami, oceľovými tyčami či baseballovými palicami. Polícia sa domnieva, že roztržku spôsobil spor medzi dvoma skupinami pracovníkov cintorína. Viaceré média uviedli, že o objednávky v rámci lukratívneho podnikania v oblasti pohrebných služieb tam medzi sebou bojujú etnické skupiny zo strednej Ázie a Kaukazu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona