VIDEO Hromadná zrážka na diaľnici vo Francúzsku: Najmenej päť mŕtvych

NETKY.SK • 20 December 2016, 13:24 • 2 min
VIDEO Hromadná zrážka na diaľnici vo Francúzsku: Najmenej päť mŕtvych

PARÍŽ - Pri hromadnej zrážke približne 40-tich vozidiel na diaľnici v západofrancúzskom pobrežnom departemente Vendée zomrelo dnes ráno najmenej päť ľudí a šesť ďalších utrpelo vážne zranenia. S odvolaním sa na prokurátora to oznámila sieť francúzskych regionálnych rozhlasových staníc France Bleu.

slovakia

left justify in out

Hovorca záchrannej služby vo Vendée povedal, že ďalší ľudia utrpeli ľahšie zranenia. Na mieste zasahovalo vyše 20 sanitiek.

 

 

 

Nehoda zablokovala v oboch smeroch premávku na diaľnici, ktorá spája mesto La Roche-sur-Yon s mestom Sables d'Olonne na pobreží Biskajského zálivu.

 

 

 

Francúzske ministerstvo vnútra uviedlo, že vo Vendée aktivovali plán pre mimoriadne situácie a dopravné orgány varovali vodičov, aby sa vyhli diaľniciam A87 a RD160 medzi oboma spomínanými mestami. Podľa rozhlasu nehodu na diaľnici zavinila hustá hmla.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies