VIDEO Hravý psík ukradol majiteľovi kameru, jeho video teraz baví ľudí

NETKY.SK • 2 August 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Hravý psík ukradol majiteľovi kameru, jeho video teraz baví ľudí

Fenka pitbulla sa postarala o zábavu viac ako 5,5 miliónom ľudí, keď jej majiteľ uverejnil video z "krádeže", ktorú mu vyviedla.

slovakia

left justify in out

Fort Smith z amerického Arkansasu je človek s veľkým srdcom. Zachránil totiž už niekoľko psov, ktoré si osvojil a s láskou sa o nich stará. Inak to nebolo ani s fenkou pitbulla Bonnie, ktorú našiel v zúboženom stave, a tak sa jej ujal.

 

Momentálne na svojom pozemku chová viacero psíkov, ktorým sa pravidelne venuje. Keď si naposledy chcel pomocou GoPro kamery pripevnenej na pinpongovej rakete zachytiť hry so svojimi miláčikmi, stalo sa niečo, s čím nepočítal. Bonnie raketu náhle ukradla a začala s ňou unikať. Fort spolu s ostatnými psami sa za ihneď ňou rozbehli. Raketu jej chcel vziať, aby sa kamere nič nestalo. Tá však ostala po celý čas zapnutá a vtipné šibalstvo fenky zaznamenala.

 

Video dokumentujúce zúfalého majiteľa neschopného dolapiť psa si získalo množstvo ľudí a v rekordnom čase dosiahlo niekoľko miliónov vzhliadnutí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies