VIDEO Hráči FC Barcelona opäť majú domáce double, k lige pridali pohár

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 07:39 • 2 min
VIDEO Hráči FC Barcelona opäť majú domáce double, k lige pridali pohár

MADRID - Futbalisti španielskeho klubu FC Barcelona po zisku titulu v Primera Division zvíťazili v sezóne 2015/2016 aj v domácom pohári Copa del Rey. V nedeľňajšom finále na madridskom štadióne Vicenteho Calderona boli nad sily hráčov FC Sevilla a vyhrali 2:0 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

V 97. minúte strelil rozhodujúci gól ľavý obranca Kataláncov Jordi Alba, asistoval mu Lionel Messi. Zverenci Luisa Enriqueho od 36. minúty bojovali bez vylúčeného Javiera Mascherana, v nadstavenom čase druhého dejstva svojou červenou kartou vyrovnal počet mužov na trávniku Ever Banega. V úplnom závere predĺženia videl v expresnom slede dve žlté karty Daniel Carrico a podkopal sevillské šance na zvrat. Bodku za stretnutím dal Neymarov zásah na 2:0, prihrávku si aj tentoraz pripísal Messi.

 

Do vitríny "blaugranas" pribudol 28. Španielsky pohár, v tomto ohľade sú rekordér. Obhájili domáce double z minulého ročníka. Andalúzania po stredajšom triumfe v Európskej lige nedosiahli na druhú trofej v jednom týždni.

 

finále Copa del Rey:

FC Barcelona - FC Sevilla 2:0 pp (0:0)

Góly: 97. Alba, 120.+ Neymar, ČK: 36. Mascherano - 90.+ Banega, 120.+ Carrico po 2. ŽK

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies