VIDEO „Horúca novoročná párty“ v Rusku: Obrovský vianočný stromček zhorel za pár minúť

NETKY.SK • 3 Január 2018, 11:35 • 2 min
VIDEO „Horúca novoročná párty“ v Rusku: Obrovský vianočný stromček zhorel za pár minúť

JUŽNO-SACHALINSK – V ruskom meste Južno-Sachalinsk na námestí odrazu vzbĺkol obrovský vianočný stromček.

slovakia

left justify in out

V priebehu jedinej minúty ho oheň ho úplne pohltil a len o pár ďalších minúť bolo po ňom. Ostala z neho iba kovová konštrukcia. Hasiči nestihli prísť včas, celé to bolo veľmi rýchle napriek mínusovým teplotám. Stalo sa to pred zrakmi tisícok ľudí, ktorí tam čakali na privítanie Nového roka.

 

Šokovaní ľudia len nemo stáli a žasli. Našťastie sa nikomu nič nestalo. Dav si ale novoročnú párty nenechal pokaziť a zobral to z tej lepšej stránky. Napokon, staroveké povery v niektorých krajinách hovoria, že pálenie vianočného stromčeka prináša šťastie, pretože odháňa zlých duchov. Takže Južno-Sachalinsk bude v roku 2018 chránené od zla.

 

Ľudia v komentároch a tweetoch pod videom s horiacim stromčekom vtipkujú, že tam mali „horúcu novoročnú párty.“

 

 

Tamojšie orgány už spustili vyšetrovanie príčiny požiaru.  

 

V Austrálii zase vzbĺkol čln nesúci ohňostroj, ktorý začal nekontrolovateľne strieľať do všetkých strán. Pyrotechnici riadiaci čln museli z bezpečnostných dôvodov vyskočiť do vody. Boli poriadne otrasený a skončili v nemocnici. Okrem pár škrabancov, sa im však nič vážne nestalo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona