VIDEO Hororový koncert: Eminem na smrť vydesil fanúšikov

NETKY.SK • 11 Jún 2018, 20:50 • 2 min
VIDEO Hororový koncert: Eminem na smrť vydesil fanúšikov

TENNESSEE – Západný svet si už zvykol na novú kultúru a na každom rohu očakáva smrť. Na nové spoločenské vnímanie doplatil aj rapper Eminem.

slovakia

left justify in out

Eminem dával fanúšikom svoje rýmy na Bonnaroo festivale v Tennessee. Súčasťou predstavenia na konci piesne s názvom „Kill you“ bol aj dosť realisticky imitovaný zvuk výstrelu. Davom otriasla hrôza, mnohí si mysleli, že sa práve začal teroristický útok. Skríkli a prikrčili sa k zemi.

 

img

Foto: SITA

 

Eminemovi skalní fanúšikovia vedia, že výstrel, respektíve jeho zvuk, je súčasťou originálu spomínanej piesne. Veľká časť publika to však neustála a voči rapperovi sa strhla lavína kritiky.

 

 

"Užíval som si Eminemov koncert, keď zrazu zaznel ten realistický výstrel. Celý dav sa posadil a nikdy som sa necítil viac traumatizovaný a zdesený. Bolo to úplne nevhodné,“ napísal na Twitteri jeden zo svedkov. Niektorí tvrdia, že po tomto incidente z koncertu dokonca odišli.

 

Druhá časť fanúšikov zase kritizovala tých vydesených. Výstrely boli podľa nich odjakživa súčasťou Eminemovej tvorby. "Ak nedokážete zvládnuť zvuk streľby, nechoďte na Eminemov koncert," odpísal kritikom iný fanúšik.

 

Eminem bol v minulosti často kritizovaný za jeho texty, kritika voči výstrelom sa objavila až teraz.

 

img

Foto: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies