VIDEO Horor v detskom kútiku: Deti sa takmer utopili v plastových loptičkách!

NETKY.SK • 9 Február 2018, 11:02 • 2 min
VIDEO Horor v detskom kútiku: Deti sa takmer utopili v plastových loptičkách!

Incident, ktorý sa odohral v novootvorenom detskom kútiku, vydesil ľudí na celom svete.

slovakia

left justify in out

Detské kútiky v nákupných centrách sú veľmi populárne aj u nás. Rodičom totiž dokážu pomôcť k tomu, aby si v pokoji vybavili svoje nákupy, zatiaľ čo ich ratolesti si prídu na svoje v rámci mnohých zábavných atrakcií. Mimoriadne obľúbené sú „bazény“ plné plastových loptičiek, kde sa deti môžu do sýtosti vyblázniť. Ak sa však správne nedodržia bezpečnostné pravidlá ich výstavby i prevádzky, ľahko dôjde k nešťastiu.

 

Vivien Lowová, známa blogerka, ktorá sa venuje problematike rodičovstva, vzala počas uplynulého víkendu svojho štvorročného syna do obchodného centra, ktoré sa pýšilo novým detským kútikom. Ten okrem iného zahŕňal aj spomínaný bazén s plastovými loptičkami. Bol však oveľa hlbší, než mal byť.

 

Vivien vstúpila do bazéna so svojim synom. Čoskoro však stratila rovnováhu a zaborila sa tak hlboko, že ju loptičky celú prekryli. Napriek tomu, že meria 172 centimetrov, necítila pod nohami žiadne dno. Nedokázala nájsť ani žiadnu pomocnú sieť alebo čokoľvek iné, čoho by sa chytila. Prepadla ju panika a okamžite začala pod „hladinou“ hľadať syna, pričom narazila na ďalšie dve deti, ktoré sa s plačom snažili dostať von. Hoci volala o pomoc, nikto nereagoval.

 

Problémy si všimol až jej manžel, ku ktorému sa neskôr pridal nevšímavý personál.  V tom čase sa už ale Vivien podarilo z loptičiek dostať a vytiahnuť aj syna. S pomocou personálu vyslobodili aj ostatné „topiace sa“ deti. Tie boli mimoriadne traumatizované.

 

Spoločnosť, ktorej detský kútik patrí, sa vyjadrila, že všetky náležitosti týkajúce sa bezpečnosti bezodkladne preverí a personálu nariadi preškolenie, aby v budúcnosti boli schopní reagovať oveľa promptnejšie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies