VIDEO Horor v cirkuse: Krotiteľa napadol tiger!

NETKY.SK • 11 December 2013, 11:29 • 2 min
VIDEO Horor v cirkuse: Krotiteľa napadol tiger!

MADRID – Drezúra šeliem je nebezpečná! Nevypočítateľné zvieratá môžu hocikedy zaútočiť aj na blízku a známu osobu. Presvedčil sa o tom Denny Gottardi (35), ktorého takmer zabil rozbesnený tiger.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal počas vystúpenia španielskeho cirkusu Gottani v hlavnom meste Madrid. Jeden z divákov zachytil na video ako tiger zaútočil na svojho cvičiteľa Gottardiho. Ten sa snažil rozbesnenú šelmu zastaviť pomocou palice, ale neúspešne. Počas tohto hororového predstavenia je na videu počuť krik dospelých a ich detí, ktorí túto drámu sledovali.

Zbesilú šelmu zastavil až Gottardiho kolega a dym, ktorý vypustili do manéže. Denny Gottardi skončil so zraneniami na nohách, krku a hlave v nemocnici. Jeho stav je už našťastie stabilizovaný.

Záchranári museli hospitalizovať aj Gottardiho matku, ktorá celú drámu sledovala z hľadiska. Pani Gottardiová útok šelmy na svojho syna psychicky nezvládla a skolabovala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies