VIDEO Horor pod vodou: Žralok sa dostal do klietky k potápačom a odrezal ich od kyslíku

NETKY.SK • 21 Október 2016, 17:11 • 2 min
VIDEO Horor pod vodou: Žralok sa dostal do klietky k potápačom a odrezal ich od kyslíku

MEXIKO – Potápanie sa so žralokmi v ľuďoch vždy vyvolávalo nepríjemné obavy, no mnoho nadšencov tejto adrenalínovej aktivite stále holduje.

slovakia

left justify in out

Zábery natočené pri mexickom pobreží zachytávajú veľkého bieleho žraloka, ktorý sa cez štrbinu v klietke dostal k potápačom. Jeden z nich Yann ho na začiatku pohotovo skúsil odstrčiť ale žralok uviazol v malom priestore. Ako sa tam zmätene metal, pretrhol kyslíkovú trubicu, ktorá viedla až na loď a bola zdrojom vzduchu pre potápačov.

 

Katie Yonker, ktorá bola v klietke opísala hororový okamih: „Prvú minútu som mala pocit, ako nastalo silné zemetrasenie a myslela som, že to len musíme prečkať. Potom sa žralok ale dostal dnu a začal sa tam metať. Keď praskla kyslíková trubica, všade boli bublinky a nič som nemohla vidieť.“

 

Yannovi sa podarilo dostať von, ale ostatní traja potápači ostali uväznení v klietke so žralokom.

 

Napokon sa zvieraťu podarilo uvoľniť a horor sa konečne skončil .

 

"Aby bolo jasno, v žiadnom prípade nešlo o útok žraloka. Priťahovala ho krv z tuniaka, ktorú sme mali vo vaku. Nešiel po ľuďoch,“ povedala Katie. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies