VIDEO Horor na palube lietadla: Všetkým išla prasknúť hlava od silného tlaku!

NETKY.SK • 7 Január 2016, 08:57 • 2 min
VIDEO Horor na palube lietadla: Všetkým išla prasknúť hlava od silného tlaku!

MANILA - Pasažieri letu z filipínskeho mesta Cebu do Busanu v Južnej Kórei zažili hororové chvíle. Približne pol hodiny po vzlietnutí sa začali na palube diať čudné veci, ktoré si zo začiatku nevedeli vysvetliť. Deti v lietadle začali z ničoho nič plakať. Rodičov začala bolieť hlava a letuškám sa urobilo nevoľno.

slovakia

left justify in out

Celú záhadu objasnil muž na palube, ktorý objavil pootvorené núdzové dvere. To bola príčina, ktorá spôsobila v lietadle obrovský tlak. Ten spôsobil ťažkosti cestujúcim. Muž, ktorý to zistil neváhal a hneď celý incident natočil na video. Dvere boli pootvorené natoľko, že sa do nich vošiel palec.

 

 

Lietadlo bolo vo výške približne tri kilometre, keď niektorí cestujúci začali od bolesti kričať.  Jeden muž z paluby uviedol pre agentúru Reuters: "Tak strašne ma bolela hlava, myslel som, že zomriem. Deti to pocítili prvé. Ako sa asi museli cítiť, keď ja som sa od bolesti nemohol nadýchnuť? Bol to hrozný tlak na ušné bubienky."

 

Pilot sa rozhodol hneď núdzovo pristáť. Všetci pasažieri boli ošetrení a presmerovaní na ďalší let.  Celý incident vyšetruje inšpekcia filipínskeho ministerstva dopravy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies