VIDEO Horiaca hala v pražskej Hostivaři explodovala, hasiči vyhlásili poplach

NETKY.SK • 8 Máj 2018, 15:18 • 2 min
VIDEO Horiaca hala v pražskej Hostivaři explodovala, hasiči vyhlásili poplach

PRAHA - Českí hasiči zatiaľ márne bojujú s požiarom priemyselnej haly v pražskej Hostivaři.

slovakia

left justify in out

V objekte došlo k výbuchu, okolie areálu je uzavreté a zložky integrovaného záchranného systému žiadali obyvateľov, aby nevetrali.

 

Z horiacej haly, z ktorej sa zrútila konštrukcia, stúpal hustý čierny dym a hasiči vyhlásili tretí stupeň požiarneho poplachu zo štyroch možných. "Na mieste boli zriadené dve čerpacie stanovištia, ale množstvo vody je nedostačujúce, takže na miesto mieria ďalšie cisterny," informovali hasiči. V továrenskej hale horí polystyrén a pneumatiky.

 

Okrem 13 profesionálnych jednotiek na mieste zasahuje šesť dobrovoľných jednotiek a chemická služba z Petřín, uviedli na Twitteri pražskí hasiči.

 

V dôsledku požiaru polícia úplne uzavrela ulicu U továren aj okolité ulice a nechala vypnúť prívod elektriny do celého objektu. Chemici už začali merať množstvo škodlivín v ovzduší.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies