VIDEO Honeyblood zverejnili skladbu Ready For The Magic

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 13:07 • 2 min
VIDEO Honeyblood zverejnili skladbu Ready For The Magic

BRATISLAVA - Škótske rockové duo Honeyblood zverejnilo skladbu Ready For The Magic. Novinka mala premiéru v šou Annie Mac na BBC Radio 1. Kapela ponúkla k novinke aj videoklip, v ktorom skupina dievčat žijúcich na starej farme upáli členky kapely. O réžiu sa postaral Thomas James.

slovakia

left justify in out

Skladba Ready For The Magic sa bude nachádzať na pripravovanom druhom albume Babes Never Die, ktorý formácia plánuje vydať 4. novembra na CD aj vinyle. Nahrávka bude obsahovať celkovo desať skladieb.


Kapela zahrala počas uplynulého víkendu na 20. ročníku festivalu Pohoda v Trenčíne. Členky skupiny v rozhovore pre agentúru SITA prezradili, že inšpiráciu k očakávanej štúdiovke čerpali na opustenom vodnom mlyne v Škótsku, kde pobudli štyri dni. "Bolo to dosť strašidelné. Sedeli sme v suteréne a počuli sme rôzne zvuky, všade boli zvláštne kresby na stenách. Mlyn sa nachádza na opustenom mieste v horách, všade sú len stromy, najmä v noci to bolo naozaj hrôzostrašné," zhodli sa hudobníčky.


Duo Honeyblood vzniklo v roku 2012 v Glasgowe v zložení Stina Marie Claire Tweeddale (spev, gitara) a Shona McVicar (bicie). V roku 2012 nahrali v kúpeľni na jeden mikrofón dve skladby, ktoré vyšli na kazete Thrift Shop. O dva roky neskôr z kapely odišla McVicar a nahradila ju Cat Myers.

 

V júli 2014 uviedli na trh debutový, eponymný album, na ktorom sa podieľal producent Peter Katis. Počin nahrali v jeho Tarquin Studios v Connecticute za desať dní. Vystúpili aj na podujatiach ako T in The Park či SXSW. Predskakovali napríklad kapelám Foo Fighters, Palma Violets alebo Deap Vally.

Tracklist albumu Honeyblood - Babes Never Die:


01 Babes Never Die
02 Ready For The Magic
03 Sea Hearts
04 Love Is a Disease
05 Walking at Midnight
06 Justine, Misery Queen
07 Hey, Stellar
08 Sister Wolf
09 Cruel
10 Gangs







twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona