VIDEO Holdujete energetickým nápojom? Keď uvidíte toto, zrejme s nimi nadobro skoncujete!

NETKY.SK • 21 Marec 2018, 14:00 • 2 min
VIDEO Holdujete energetickým nápojom? Keď uvidíte toto, zrejme s nimi nadobro skoncujete!

Mladý Američan si kúpil plechovku energetického nápoja a na jej dne našiel niečo strašné!

slovakia

left justify in out

Hoci je všeobecne známe, aký negatívny dopad na zdravie človeka môžu mať energetické nápoje, stále majú veľa svojich fanúšikov. Jedným z nich je aj Josh Henley z Arkansasu. Netají sa tým, že si z času na čas takéto povzbudenie dopraje, no to, čo sa mu prihodilo pred niekoľkými dňami, ho zrejme donúti tento zvyk prehodnotiť.

 

Tak, ako obvykle, kúpil si 250-mililitrovú plechovku svojho obľúbeného energetického nápoja. Po jeho vypití sa mu však niečo nepozdávalo. Nádoba bola príliš ťažká na to, že mala byť prázdna, navyše, niečo v nej „hrkalo“. Rozhodol sa preto, že sa na to pozrie bližšie. Keď plechovku rozrezal, prišlo mu zle. Na jej dne bola totiž mŕtva myš!

 

Josh neváhal a svoje video okamžite uverejnil na sociálnej sieti, aby všetkých upovedomil o tom, akú má skúsenosť. Reagovali naň stovky tisíc zhrozených používateľov.

 

Média kontaktovali výrobcu nápoja, aby poskytol k celej situácii stanovisko spoločnosti. Tá poprela, že by bolo možné, aby sa v priebehu výroby do plechovky dostal hlodavec, navyše takýchto rozmerov. Uviedli, že to nie je možné z hľadiska technológie ani prísnej kontroly, ktorej výroba podlieha.

 

Napriek tomu si pravdepodobne mnohí dobre premyslia, či si energetický nápoj tejto značky ešte zakúpia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies