VIDEO Holandskí policajti chceli zabrániť únosu dievčaťa, skončilo to brutálnou bitkou s moslimami

NETKY.SK • 23 Júl 2018, 19:22 • 2 min
VIDEO Holandskí policajti chceli zabrániť únosu dievčaťa, skončilo to brutálnou bitkou s moslimami

ALMERE - Policajti sa ponáhľali na miesto možného únosu v holandskom meste Almere, situácia však vyústila do brutálnej bitky. Informoval o tom miestny spravodajský web Omroep Flevoland.

slovakia

left justify in out

Polícia bola privolaná po tom, ako sa moslimská rodina v okrese Haven snažila do auta nasilu naložiť mladé dievča, čo vyzeralo ako únos.  

 

Niekoľko mužov, vrátane zahalenej ženy na privolanú hliadku zaútočilo, čo vyústilo do brutálnej bitky. Vo videu vidno, že pred mužmi zákona nemajú žiaden rešpekt. Jeden potmavší mladík, ktorý incident natáčal, natočil aj sám seba so smiechom na tvári.

 

 

Po incidente zatkli štyri osoby a jeden policajt bol s vážnymi zraneniami hlavy prevezený do nemocnice. Záchranári ošetrili aj dievča, ktoré malo byť obeťou únosu.

 

Podľa Omroep Flevoland išlo o rodinnú drámu. Jednou z možností je, že dievča chceli donútiť k sobášu, uväzniť alebo fyzicky potrestať, čo je v islamskej kultúre bežné. Presné okolnosti únosu, však zatiaľ nie sú známe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies