VIDEO Holanďanka si splnila sen: S traktorom dorazila na južný pól!

NETKY.SK • 10 December 2014, 06:37 • 2 min
VIDEO Holanďanka si splnila sen: S traktorom dorazila na južný pól!

AMSTERDAM - Holanďanka Manon Ossevoortová (38) dorazila dnes s traktorom do cieľovej destinácie jej neobvyklej cesty - na južný pól. Posledných okolo 2500 kilometrov náročnej trasy z pobrežia Antarktídy absolvovala v priebehu 17 dní.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom na svojej na webovej stránke Ossevoortovej sponzor, ktorým je výrobca poľnohospodárskych strojov Massey Ferguson. Podľa neho 38-ročná Manon vyjadrila pri tejto príležitosti prianie, aby ľudia verili v silu svojich snov.
      

Holanďanka sa pôvodne na rovnakú trasu vydala už pred desiatimi rokmi, vtedy sa však dostala iba do Juhoafrickej republiky. Tentoraz bola úspešnejšia a dorazila do plánovaného cieľa. Manon Ossevoortová sa chce už v krátkom čase vydať na spiatočnú cestu, aby blížiace sa vianočné sviatky oslávila v kruhu rodiny.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies