VIDEO Hlúpi majú šťastie: Žena skočila na vlak a spadla na koľajnice, prežila!

NETKY.SK • 28 Január 2014, 15:21 • 2 min
VIDEO Hlúpi majú šťastie: Žena skočila na vlak a spadla na koľajnice, prežila!

SYDNEY – Neuveriteľne hrozivé video! Žena sa rozhodla, že skočí na nákladný vlak, ktorý práve prechádzal stanicou. Skok sa jej nie príliš podaril a žena skončila pod vlakom. Akoby zázrakom prežila.

slovakia

left justify in out

Celý incident zachytila bezpečnostná kamera na stanici Springwood v meste Blue Mountains v Austrálii. Dve ženy čakajú na vlak. Keď stanicou prechádza nákladný vlak jedna z nich dostane ten najhorší nápad. Rozhodne sa skočiť na otvorený vozeň za jazdy.

Žena tvrdo dopadla na vozeň a zošmykla sa priamo na koľajnice, pod rozbehnutý vlak. Keď celý prešiel jej kamarátke sa naskytol hrôzostrašný pohľad. Uvidela svoju priateľku ako nehybne leží na koľajniciach.

Tá však na prekvapenie všetkých vstane akoby nič a vyšplhá sa naspäť na platformu. Ženu previezli do nemocnice, kde ju po pár hodinách s pár stehmi pustili domov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies